Vul een zoekterm in

Werken bij Mediq Apotheek

Wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen en doorvoeren van vernieuwing.
Mediq Apotheken is daarom dé werkgever voor mensen die vooruit kijken.

Met onze Mediq-formule voor apotheken en ons vernieuwende zorgprogramma GFZ, streven wij naar de beste service voor onze klanten. Dit zorgprogramma, analyseert de medicatie van alle patiënten voortdurend op medicatiecombinaties, doelmatigheid en therapietrouwheidGFZ stelt ons nu al in staat om jaarlijks van ca. 100.000 patiënten de kans op een ziekenhuisopname te verkleinen. Binnen dit programma werkt de Mediq Apotheker nauw samen met huisartsen en medisch specialisten. Voor het meest optimale gezondheidsresultaat, maar ook om de zorg voor iedereen betaalbaar te houden.

Met ongeveer 300 vestigingen in Nederland die allemaal werken volgens de Mediq Apotheekformule onderscheidt onze formule zich door een herkenbare, hoogwaardige service aan de klant. Zo krijgt de klant meer tijd en persoonlijke aandacht, beperken we de wachttijden tot een minimum en hanteren we ruime openingstijden. We bieden een brede keuze aan zelfzorgproducten. Daarnaast kan de klant gebruikmaken van speciale therapiebegeleiding in overleg met de arts en van zorgconcepten voor chronische ziekten als diabetes.

De kernwaarden van Mediq zijn: klantgericht, innovatief, samenwerken, integer en open.

Als apotheker bij Mediq bouw je mee en geef je invulling aan de Mediq Apotheekformule. Je zet ondernemerschap in en koppelt  farmaceutische zorg aan organisatievermogen. Je bent iemand die met een persoonlijke aanpak en resultaatgerichte manier van werken klanten, collega’s, medewerkers en professionals aan zich bindt. Jij bent een farmaceut die in een veranderende omgeving de beste zorg organiseert.


Klik op onderstaande vacatures voor een overzicht per regio.

Beherend Apotheker

Clustermanager

Apothekersassistent(e)

Registratie Apotheker
Mediq Apotheek
Versie: 12.1 [01-08-2017]