Vul een zoekterm in

Registratieapotheker


Je bent op zoek naar een dynamische opleidingsplaats waarin je jezelf optimaal kunt ontwikkelen voor de registratiefase. Je vind het een uitdaging om het succes van onze landelijke apotheekformule verder uit te bouwen. Dan zoeken we jou!

Taken binnen deze functie zijn o.a.:

    • Je zorgt mede voor uitvoering van het clusterjaarplan en draagt bij aan de realisatie van een geaccordeerde planning met de daarbij behorende activiteiten.
    • Je geeft lokaal uitvoering aan projecten (o.a. GFZ).
    • Je waarborgt de gezondheid van de klant door verantwoord en kwalitatief hoogwaardig farmacotherapeutisch en farmaceutisch handelen, ziet toe op medicatiebewaking, en risicobeheersing.
    • Je zorgt voor een tijdige en juiste verstrekking van de voorgeschreven medicatie, controleert de receptgang en geeft adequate voorlichting
    • Je toont voorbeeldgedrag aan medewerkers in de apotheek en bevordert de ontwikkeling, samenwerking en kennisdeling.

Wat hebben we jou te bieden:

Mediq hecht veel belang aan het investeren in de ontwikkeling van haar medewerkers. Met ons ontwikkelprogramma zetten we in op het verbeteren van de kwaliteit van onze medewerkers om zodoende de kwaliteit en resultaten van Mediq Apotheken te kunnen waarborgen. Het programma ontwikkelt apothekers en assistentes gericht en trapsgewijs, in lijn met de loopbaanpaden, op kennis, competenties, vakinhoud en vaardigheden. Wij zijn van mening dat we op deze manier de beste bijdrage leveren aan ons uiteindelijke doel: 
de gezondheid van patiënten te verbeteren met de beste en meest efficiënte levering van 
farmaceutische zorg.

Interesse?

Klik op onderstaande link voor een actueel overzicht van onze vacatures en de mogelijkheid om bij ons te solliciteren.

http://mediq-apotheken.onlinevacatures.nl/nl/Vacature

Mediq Apotheek
Versie: 12.1 [01-08-2017]